Hem Golfresor Spanien Easton lanserar två nya resmål på spanska Solkusten

Easton lanserar två nya resmål på spanska Solkusten

0
0

Easton Golf lanserar två nya resmål på den spanska solkusten med start våren 2015. Dels veckoresor, dels Long Stay.

Costa del Sol har länge varit ett uppskattat resmål för såväl golfarna som badturisterna, inte minst uppskattat för sitt härliga klimat. Easton Golf erbjuder nu golfresor till Marbella med start mars 2015. I resan ingår boende på IBEROSTAR Marbella Coral Beach, ett fyrstjärnigt hotell av hög standard med bra läge vid stranden och gångavstånd till populära marinan i Puerto Banus. Golfpaketet består av spel på Atalaya Golf samt La Quinta Golf.

Lite mer söderut på kusten ligger Estepona, en annan uppskattad kuststad. Här hittar du det andra nytillskottet i form av Valle Romano. Detta är en så kallad Long Stay-resa som sträcker sig över 28 dagar. Här väntar ett nybyggt lägenhetshotell tillhörande hotellkedjan Melia/Tryp. De moderna trerumslägenheterna har golfbanan, Valle Romano GC, som närmsta granne. I resan ingår även spel på Almenara GC, en mycket uppskattad 27-hålsanläggning.

– Vi har haft som ambition under en längre tid att kunna komplettera vårt utbud med såväl en veckodestination som ett Long Stay-resmål på Solkusten, berättar Robert Lundgren, verksamhetsansvarig på Easton Golf. Det finns så klart enormt mycket att välja mellan både vad det gäller golfbanor som boendealternativ. Nu har vi äntligen hittat två mycket trevliga golfresor som har allt det vi eftersträvar vad det gäller läge och kvalitet. Dessutom till ett bra pris, avslutar Robert Lundgren.

  • Barcelonas bästa: Spela här om du ska till Camp Nou i höst!

    Åtta miljoner turister kommer varje år till Barcelona. De flesta gör det inte för att golf…
Fler relaterade artiklar
Fler artiklar av Tommy Jeppsson
Läs mer artiklar om Spanien

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Läs också

Här finns världens bästa öppningshål – du måste slå över Atlanten

Vilket som är världens bästa golfhål kan man diskutera i timmar. Vilket som är världens bä…